Desenul lui Luca Roman din Rădăuți în Calendarul Colgate 2017

Desenul lui Luca Roman din Rădăuți în Calendarul Colgate 2017

Colgate a premiat câștigătorul din România al competiției internaționale de desene din cadrul Programului Școlar Colgate, elevul Dimitrie Luca Roman din Rădăuți, printr-un eveniment local.

Anual, 200.000 de copii de pe întreg teritoriul țării participă la programul de educație pentru sănătate organizat de Colgate în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România. Ei învață ce au de făcut pentru a dobândi și menține un zâmbet sănătos și strălucitor.

La finalul fiecărei lecții de educație pentru sănătate, copiii primesc produse speciale pentru îngrijirea dentară, părinții un pliant cu sfaturi pentru a supraveghea mai eficient progresul celor mici, precum și un calendar, toate acestea fiind oferite de Colgate România. Apoi, elevii își pot folosi imaginația pentru a transforma în artă informațiile primite la școală, iar cele mai creative desene intra în competiția globală.

 

Cele mai bune 12 desene din întreaga lume sunt premiate și selectate pentru a fi incluse pe fiecare filă a calendarului internațional Colgate „My Bright Smile™”. Elevul Dimitrie Luca Roman din Rădăuți a fost declarat unul dintre cei 12 câștigători la nivel internațional, iar desenul a fost publicat în calendarul zâmbetelor strălucitoare din anul 2017.

Reușita micului artist a fost celebrată printr-un eveniment organizat la Școala nr. 5 „Bogdan-Vodă” din Rădăuți, unde acesta studiază. Luca a fost premiat cu bursa Colgate-Palmolive Bright Smiles, Bright Futures®, în valoare de 250 de dolari, iar clasa I A, din care băiatul făcea parte, coordonată de doamna profesor Mihaela Amariței, a primit o bursă în valoare de 500 de dolari.

 

Aflați mai multe din articolul publicat în revista Cutezătorii.